Welk versje kan ik voor jou maken?

Kleurversjes maak ik gratis in opdracht, voor iedereen die op zoek is naar mooie platen van versjes.

Mail me welke versje jij eigenlijk aan het zoeken was, en je niet gevonden hebt. Dan ga ik voor jou aan de slag! Let wel op… de wachttijd is ondertussen opgelopen tot een half jaar… ik wordt bedolven onder de aanvragen! Wil je écht snel een kleurversje dan kan dat alleen tegen betaling.

Het liefst wel 1 versje per keer aanvragen:)

clary@kleurversjes.nl

Kleurversje aanvragen

Ik ben Clary en kleurplaten tekenen is mijn hobby, ik doe het om te ontspannen. Met kleurversjes wil ik op een leuke manier mijn kleurplaten delen.

Verder ben ik een gelovige moeder, op zoek naar creatieve manieren om mijn kinderen vertrouwen in God mee te geven en bekend te maken met de vele mooie verhalen in de bijbel. Ik heb ontdekt dat het kleuren van kleurversjes een leuke manier is om samen over deze verhalen te praten.

Versjes delen

Alle kleurplaten op deze pagina zijn vrij te gebruiken, zolang het niet voor commerciële doeleinden is. Je kunt me bedanken door producten te kopen en door de gratis kleurplaten te delen op social media.

Op die manier kunnen meer mensen de leuke versjes vinden, en kan ik voor meer mensen leuke kleurplaten maken. Dat zou ik te gek vinden.

#kleurversjes