Zo worden kleurversjes gebruikt

Eindejaars cadeau

Leuk ideetje van een stagaire die aan het einde van het schooljaar haar leerlingen verraste met leuke gekleurde boekenleggers

Kijktafel

De kleurplaten die ik voor de Noorderbasis methode tekende komen overal terecht, zoals deze op kijktafels.

Jarig!

Iemand voor zijn verjaardag blij maken met een naam-kleurplaat is natuurlijk ook erg origineel

Schildering

Hoe gaaf om te zien hoe de kleurversjes gebruikt worden! Deze kwam bij iemand op de muur terecht.

Poster bij afscheid

Deze kleurplaat tekende ik niet alleen, maar kleurde ik ook digitaal in zodat het een poster werd. Speciaal gemaakt als afscheidscadeau voor een leidster die vertrok. Met persoonlijke teksten erop.

Kleurwedstrijd

Voor een festival tekende ik een kleurplaat passend bij het thema. Deze werd gebruikt voor een kleurwedstrijd met leuke prijzen. En wat bleek? Er waren meer inzendingen van volwassenen dan van de kinderen 🙂

3Luik

Voor een kinder evangelisatieweek in de zomer tekende ik dit drieluik. Mooi resultaat nu het ingekleurd in de kerk staat, vele handen maken mooi werk.

Methode

Voor NoorderBasis (scholen met de bijbel) tekende ik een serie kleurplaten passend bij hun jaarthema. Het werkboek van 2018/2019 staat bomvol met kleurversjes. De kinderen reageren enthousiast:)

Patroon kleuren

Kleuren kan ook op een andere manier, met mooie metallic stiften patronen tekenen bijvoorbeeld. Geeft een heel eigen effect op de tekeningen.

Bible Journalling

Veel figuren uit de kleurversjes lenen zich goed als onderlegger voor Bible Journalling, kijk maar.

Huwelijk

Voor een huwelijksjubileum maakte ik deze kleurplaat. Centraal staat de trouwtekst, met daaromheen de namen van kinderen en kleinkinderen. De trouwdatum en namen van het echtpaar staan er ook bij opgenomen. Leuk idee voor een persoonlijk cadeautje!

Goud

Eenvoudig lijnen kleuren met bijvoorbeeld Goud geeft ook al een mooi effect

Persoonlijke kleurversjes aanvragen

Echt een eigen kleurversje kan natuurlijk ook, met je naam erop, je trouwtekst of als cadeautje voor iemand. Tijdens een trouwfeest of jubileum bijvoorbeeld kan ook de datum en de namen van het stel erop. Deze persoonlijke kleurversjes maak ik voor €20 en krijg je digitaal toegestuurd zodat je ze zo vaak kunt printen als je zelf wilt. Wie verras jij?

Persoonlijk kleurversje aanvragen